About Us

Who We Are

python-logo1Python People is een Nederlands software house dat zich exclusief richt op Python Software. Dankzij deze specialisatie weten wij de beste Python Developers aan ons te binden.

Door onze jarenlange ervaring in de IT detachering en werving & selectie branche zien we de laatste jaren een stijgende vraag naar hoogopgeleide Python Ontwikkelaars.

Om onze klanten te kunnen blijven voorzien van ervaren Python Programmeurs hebben we er onder andere voor gekozen om tevens programmeurs op te leiden tot Python experts en om ons netwerk van ervaren Python Developers internationaal uit te breiden.

Deze aanpak maakt het mogelijk om snel te schakelen, waardoor onze klanten altijd en overal over de gewenste expertise op het gebied van Python Software kunnen beschikken.

Onze Python Developers werken in principe gewoon bij de klant op locatie, indien gewenst is remote werk ook bespreekbaar.

Voor langlopende en kortere opdrachten en voor vast dienstverband hebben we dan ook vaak direct een geschikte Python Ontwikkelaar beschikbaar.